Æggesalat (glutenfri)

Æggesalat (glutenfri)

Ingredienser 

Tofumayonnaise

  • 1 pakke silken tofu (300 gr)
  • ½ tsk. dijonsennep
  • 1 spsk. citronsaft
  • 3 spsk. raps eller risolie
  • 2 knsp. salt

Æggesalat

  • 1½ dl tofumayonnaise
  • 2 fed presset hvidløg
  • 1 knsp. salt (gerne havsalt)
  • 1 tsk. karry
  • 1½ spsk. karse
  • 1½ spsk kapers
  • 2 hårdkogte æg

Tilberedning

Tofumayonnaise: Kom alle ingredienser i en foodprocessor og blend godt. Opbevar mayonnaisen i køleskab.

Æggesalat: Kom tofumayonnaise, kapers, karse, salt og karry i en skål, bland det godt og smag evt. til med ekstra salt. Hak æggene fint, jeg bruger æggedeler først på den ene led og så på den anden, vend æggene i og pynt med karse.

Server med brød til på en bund af f.eks. rucola, champignon, bønner og tomat.