Om Signe Lykke

Jeg er et kreativt menneske og jeg prøver hele tiden at være den bedste udgave af mig selv i mit liv. Det er vigtigt for mig at inspirere og inspireres af mine medmennesker.

Jeg har 3 områder, hvor min kreativitet gennem hele livet har vist sig : ved at lave mad, male malerier og lave musik..
Jeg er passioneret omkring mad og elsker at kreere og spise sund mad.
Jeg holder rigtig meget af at male billeder med god energi. Ofte er det af blomster eller fugle eller det kan være abstrakte, intuitive malerier. At male giver mig en indre ro og glæde - i nuet...
Musik fylder også en stor del af mit liv, jeg sidder ofte ved mit klaver og komponerer og spiller egne sange og synger i gospelkor. Jeg nyder også at lytte til musik og danse, gerne intuitiv dans.

Min baggrund uddannelsesmæssig: Certifiseret blodtype/genotypevejleder, ernæringsrådgiver, ernærings og husholdningsøkonom og lægemiddelkonsulent samt en masse kurser.

Jeg er holistisk indstillet til livet og det er vigtigt for mig at integrere kreativitet, sundhed, kost, motion, meditation og åndelig udvikling i min hverdag. 
Jeg mener, at det er vigtigt, at vi tager ansvar for vores eget liv... så mulighederne for et smukt liv kan folde sig ud...
Jeg er meget taknemmelig for mit liv... og glædes over hver dag...

Mit livsmotto : "Jeg kan hvad jeg vil-og jeg bliver glad, når jeg gør det"

Kærligst Signe Lykke