Signe Lykke næringsrådgivning /kostvejledning

Kontakt mig her

Jeg tilbyder individuel næringsrådgivning/kostvejledning til dig, som synes, at du er motiveret til at få øget din livskvalitet gennem øget fokus på næring til dig selv og din krop. Det kan være fordi du ikke synes, at din krop er, som den skal være, eller fordi du ikke synes , at den fungerer som du ønsker, at den skal. Jeg er optaget af og ser på det hele menneske, vi er alle forskellige og har forskellige behov og det er dem, vi i fællesskab skal finde, så du kan få det liv, du fortjener. Du har simpelthen mulighed for at komme til mig med en tilstand, du gerne, primært ernæringsmæssigt, vil have ændret til det bedre - jeg lytter, kostvejleder og giver dig "værktøjer" ud fra dit behov, så du selv kan gøre en forskel i dit eget liv.

Jeg bruger al den erfaring, jeg har fået gennem livet sammen med elementer/inspiration, jeg har fået gennem de uddannelser, jeg har gennemført. Jeg blev færdig som ernærings- og husholdningsøkonom i 1999 og som lægemiddelkonsulent i 2005. Efteråret 2012 gennemførte jeg uddannelsen til ernæringsrådgiver, som har givet mig indsigt i den nyeste officielle viden omkring kost, kosttilskud og livsstilssygdomme i Danmark. I maj 2013 blev jeg certificeret BTD (Blood Type Diet) og GTD (Geno Type Diet) vejleder på  Bridgeport University, Connecticut, USA, en uddannelse indenfor ernæringsmæssig genforskning på the Institute for Human Individuality med bl.a. professor Peter D'Adamo, som er grundlæggeren af "Blodtypefilosofien". I min fritid læser/lytter jeg til bøger, interviews indenfor områderne ernæring, sundhed, spiritualitet og forskning. Selv er jeg overfølsom overfor mejeriprodukter og har gennem hele livet holdt meget af at kreere sunde, velsmagende retter. I december 2011 udgav jeg min første kogebog "Mad uden mælk", i oktober 2012 udkom min anden kogebog "Glutenfri mad uden mælk", i oktober 2014 udkom "Mad for alle blodtyper" alle på eget forlag. Jeg har udgivet kogebøgerne, for at kunne inspirere mine medmennesker til at kunne lave enkle, velsmagende, sunde retter helt uden mælk og hvedemel. De fleste retter er også fri for gluten og sukker.

Jeg ønsker, med den viden, visdom og erfaring jeg har, at bidrage med hjælp til sundhedsfremme, sygdomsforebyggelse og hjælp til selvhjælp hos mine medmennesker.

Jeg glæder mig til at inspirere og hjælpe lige dig.

Kærligst Signe Lykke

Blodtypekost for de 4 forskellige typer

Blodtype A