Signe Lykke

Hej,

Kunne du også bruge mere energi?

Du har sikkert hørt om nogle af de sundhedsfremmende egenskaber ved chiafrø.
Chiafrø er et af tidens mest populære ”super-foods” pga. alle de sunde egenskaber, som frøet er fyldt med. Chia betyder endda "styrke”. Man mener, at mayaerne brugte chiafrøet til at sikre stabil energi dagen igennem. Dette er kun lidt af det frøet evner.

Med bare to skefulde dagligt opnår du større mæthedsfornemmelse igennem dagen og sikrer et stabilt blodsukker – du undgår trangen til søde sager, at spise for meget, og kan meget nemmere holde energien hele dagen. Det er fordi chiafrø indeholder meget protein og mange kostfibre, og du kan bruge det til müsli, salater, brød og meget andet.

Frøene indeholder også omega 3 fedtsyrer, vigtige aminosyrer, antioxidanter og flere mineraler som f.eks. potassium, jern og kalk.

Har du lyst til at prøve effekten af et af tidens nye superfoods – eller blot slå til på et godt tilbud, så har jeg, sammen med nogle andre friske mennesker lavet følgende unikke mulighed for at spare penge ved at købe ind i fællesskab.

Jeg er nemlig på seminar i denne weekend, og som en del af undervisningen starter og driver vi en virksomhed, der sælger billige økologiske chiafrø. Og jeg synes helt bestemt, du også skal have en mulighed for at købe dem.

Tilbuddet gælder kun til søndag formiddag!
Og du har mulighed for at få enten min kogebog "Mad for alle blodtyper" eller en økologisk olivenolie med gratis, hvis du er blandt de første 100, som bestiller.

Køb billige chiafrø her nu!

Hjælp os med at sprede ordet via Facebook. Du kan dele linket via Facebook her.

Tak :-)

Kærligst Signe Lykke

Husk: ”Du kan, hvad du vil – og du bliver glad, når du gør det!”

Du kan afmelde dig nyhedsbrevet her.