Signe Lykke

Jeg nyder denne søde juletid...
Julen er for mig tid til hygge og refleksion. Før i tiden skrev jeg julekort hvert år, og jeg nød at skrive om året der var gået. Hyggestunder, ferier, fester, fødselsdage. Nu er det mest i tankerne, men måske jeg skulle sætte mig for at skrive om året, der snart gik.

Juleopskrifter
Jeg er vild med ris à l'amande, så er glad for, at det er lykkedes mig at lave en, der rent faktisk smager skønt – samtidig med, at jeg ikke bliver syg af den.
Æbleskiver hører sig også til i denne tid, og jeg får ros for mine glutenfrie æbleskiver. Du får begge opskrifter.
Ris á l’amande
Æbleskiver

Foredrag
Jeg holder foredraget: ”Kost og velvære – efter Signe” flere steder i landet. Du finder foredragsdatoer på min hjemmeside. Hvis du ønsker at arrangere et foredrag, så kontakt mig på mail: signe@signelykke.com.

Messe i Ringsted
Jeg glæder mig til at deltage på messe i Ringsted Kongrescenter 23. og 24. januar.
Og har der fået mulighed for at holde to små foredrag, et lørdag og et søndag - begge dage 11.30-12.15.
Ellers finder du mig på min lille stand, hvor jeg tilbyder små smagsprøver baseret på opskrifter fra mine kogebøger. Du har selvfølgelig også muligheden for at få en lille snak med mig omkring, hvad jeg tilbyder i min næringsrådgivning.

Signe Lykke Næringsrådgivning
Januar og februar 2016 har jeg tilbud på næringsrådgivning. Se tilbud her.
Jeg flytter til Sorø, så fra januar 2016 tilbyder jeg, som noget nyt, næringsrådgivning hjemme hos mig selv. Jeg vil dog stadig tilbyde at besøge dig hjemme hos dig selv. Du kan både se og høre, hvad min næringsrådgivning indebærer her.

Jeg ønsker dig og din familie have en hyggelig jul.

Husk: ”Du kan, hvad du vil – og du bliver glad, når du gør det!”

Kærligst, Signe Lykke

Du kan afmelde dig nyhedsbrevet her.