Signe Lykke

Hej, 

Jeg nyder denne tid med de smukke, klare efterårsdage. Nyder stilheden og tiden til eftertænksomhed. Det at løbe en tur om morgenen gennem skoven ned til havet, tage en dukkert og så løbe eller gå hjem, gør mig glad og giver mig energi til dagen. Det er blot en af de ting, jeg prioriterer i min dagligdag. Det handler, for mig, ikke kun om den næring vi kommer på vores krop gennem den mad vi spiser, men i høj grad også om at passe vores krop ved at lade den få lov til at bevæge sig.

Efteråret er rodfrugternes tid og jeg er særligt begejstret for at bruge rodfrugter i supper. Rødbedesuppe er en af mine favoritter og jeg har en skøn opskrift i kogebogen ” Mad for alle blodtyper”. I får opskriften her.

Opskrifterne i kogebogen ”Mad for alle blodtyper” er uden mælk, gluten og sukker, ikke mange er klar over det. Jeg er slet ikke modstander af gluten, men blodtype 0 har ikke godt af så meget gluten, så derfor har jeg valgt at lade alle hovedopskrifterne være helt glutenfrie.

Videoer
Jeg lægger løbende videoer ud om diverse emner, jeg finder interessante og som jeg håber og tror vil inspirere dig. Min seneste video omhandler netop det at være nænsom ved sin krop. Se mine småvideoer her.

Foredrag
Det kribler i mig efter at inspirere og oplyse dig om sund, nærende kost og hvilken kæmpe forskel, det kan gøre, at komme den rigtige næring på vores krop. Derfor vil jeg i fremtiden tilbyde og holde alle de foredrag, jeg kan. Hvis I bliver oplyst, så kan I jo selv tage stilling til, hvad I vil byde jeres krop. En ting er sikkert; I vil føle en øget livskvalitet, hvis I kommer det rette brændstof på jeres krop. Vi er alle forskellige og derfor kan f.eks. en god bøf være energigivende for nogle og energidrænende for andre. Dette og meget mere kommer jeg ind på i mine foredrag. Se hvor jeg holder foredrag her.

Messe i Næstved
10.-11. oktober deltager jeg på en alternativ messe i Næstved, her vil jeg have muligheden for at have en dialog med dig om, hvad jeg tilbyder i min næringsrådgivning samt have tilbud på mine tre kogebøger. Jeg holder også et lille foredrag om lørdagen kl. 13, foredraget er gratis. Se mere her.

Signelykke Næringsrådgivning
For tiden rådgiver jeg klienter i eget hjem med stor succes.  Jeg vil på sigt dog tilbyde rådgivning i mit eget hjem, mere om dette senere.
Jeg finder det yderst inspirerende at arbejde med mine klienter og jeg rådgiver mennesker i alle aldre.

Se mere om, hvad jeg tilbyder i denne video.
Hvis du har lyst til at læse, hvilke oplevelser mine klienter har haft i mødet med mig, så se mere her.

Dog har jeg lige lyst til at dele Birgits oplevelse med jer her:

"Jeg kontaktede Signe fordi jeg ville undersøge om det at spise efter blodtype kunne gavne mig, da jeg lever med bl.a, kroniske smerter og diverse fødevareallergier. Du kom og besøgte mig i mit hjem, et fantastisk sjovt og meget givende besøg jeg sent glemmer. Alt du fortalte mig der ville ske, hvis jeg ændrede min kost og spiste efter min blodtype, er sket.
Jeg havde drømt om "det gode liv", et liv fyldt med livskvalitet, sund mad og uden alle de gener jeg før havde af mad. Nu er der gået 6 måneder og mit ønske er næsten opfyldt.
TAK Signe, du gav mig det sidste jeg manglede. I'll never forget you."

Følg mig på Facebook
Du er velkommen til at følge mig på Facebook under ”Signe Lykke” og under ” Signe Lykke – Sundt liv uden mælk og gluten

Jeg vil ønske dig og dine det allerbedste efterår.

Husk; ”Du kan hvad du vil - og du bliver glad når du gør det!”

Kærligst, Signe Lykke

Hej

Hvor har jeg bare glædet mig til at skrive dette første nyhedsbrev til dig, på tide, men her er det.

Mine nyhedsbreve kommer til at omhandle, hvad der sker i mit liv.- Hvad der gør mig glad, min mad, opskrifter, inspiration, min musik og mine oplevelser og selvfølgelig altid en opdatering på nyheder, og hvad jeg går og pusler med.

Som du sikkert ved, så har jeg udgivet 3 kogebøger i eget forlag. Du er velkommen til at læse mere om mine bøger her. Jeg laver også en del opskrifter, som ikke er med i nogle af bøgerne og en af dem, jeg selv holder meget af, får du da lige her. Hvis du har en opskrift/ret, du gerne vil have lavet en sund udgave af uden mejeriprodukter, hvedemel (evt. uden gluten) og/eller sukker, så skriv til mig på signe@signelykke.dk

Videoer:
Jeg er begyndt at lave små inspirationsvideoer med historier fra min hverdag, og dem vil jeg løbende lægge ud på min hjemmeside signelykke.dk, se videoer her.

Foredrag:
Jeg holder jo indimellem foredrag, og jeg har nu besluttet mere officielt at skrive om, hvad jeg holder inspirationsforedrag om. De varer ca. 1 time, og der er mulighed for at stille relevante spørgsmål undervejs. I tillæg svarer jeg gerne på flere spørgsmål efter endt foredrag. Se mere om foredrag på min hjemmeside... her.

X-Factor:
For at udfordre mig selv, få en oplevelse og gøre relevante personer (læs f.eks. Remee ) opmærksomme på min musik, har jeg sammen med en god veninde valgt at melde mig til X-Factor med en af mine egne sange. Du kan høre sangen her, hvis du har lyst, den hedder "Know who you came to be".

Hvad gør du egentlig for at udfordre dig selv i disse dage?

HUSK: "Du kan, hvad du vil, og du bliver glad, når du gør det"

Kærligst, Signe Lykke

Du kan afmelde dig nyhedsbrevet her.