Mad for alle blodtyper

Bagsideord

Kogebogen ”Mad for alle blodtyper” er for dig, der ønsker at kunne lave mad til hele familien ud fra ”Blodtypefilosofien”. Med udgangspunkt i egne erfaringer og min glæde ved at være madalkymist, er jeg glad for at kunne præsentere kogebogen ”Mad for alle blodtyper”. Alle opskrifter kan spises af alle blodtyper og er samtidig også fri for gluten, mælk og sukker.
Retterne er sunde, nemme og velsmagende, og der er billeder af dem alle.

Bogen er inddelt i følgende 6 kapitler:

Dips, puréer og saucer
Tilbehør og forretter
Bagværk og kager
Supper og lette retter
Aftenretter
Søde fristelser

Hvis du har et ønske om en ret, jeg skal lave, og som skal passe til alle blodtyper, er du velkommen til at skrive til mig.

Held og lykke – og velbekomme!

Signe Lykke 

 

Signe Lykke har en baggrund inden for ernæring og sundhed og har sin egen klinik, hvor hun praktiserer som næringsrådgiver. I 2013 blev hun uddannet som Certificeret blodtype/genotypevejleder og har fået en dybere forståelse for baggrunden for blodtypefilosofien. Derfor hjælper hun nu overvejende sine klienter ud fra blodtypeprincipperne. Signe Lykke har tidligere udgivet kogebøgerne ”Mad uden og mælk” og Glutenfri mad uden mælk”.

Køb bogen her