Mine 4 kogebøger

Jeg er kreativ madalkymist. Jeg laver "får i ulveklæder mad", det betyder, at hvis jeg har lyst til is, så tilstræber jeg at skabe en is uden fløde og sukker, men alligevel kreere en velsmagende, skøn oplevelse. Det kan også være at jeg får lyst til en lækker chokoladekage, blot uden mælk/smør, gluten og sukker. Jeg vil ikke affinde mig, men befinde mig godt og kunne nyde- blot nyde mad, som også min krop nyder at tage imod. Når det er sagt, så er jeg slet ikke fanatisk- jeg nyder livet og er også livsnyder!

Jeg holder af delprocesserne i at skabe en kogebog og kreerer selv bøgerne fra idé til den færdige bog (har dog professionel hjælp på og min seneste bog har jeg lavet i samarbejde med en dygtig fotograf), som bliver udgivet i eget forlag. Jeg er meget taknemmelig for, at kunne inspirere mine medmennesker, også gennem kogebøgerne, som fåes via web, hos boghandlere og i helsekostbutikker, de kan også lånes på biblioteket.
Bøgerne er sat op på samme enkle måde og de er nemme at navigere rundt.

Go' og nem veganermad: Alle opskrifter er fri for kød, æg, mejeriprodukter og hvede. 80% er glutenfrie. Det fremgår tydeligt om opskrifterne er glutenfrie. Hvis ikke, så er der et glutenfrit forslag.

Mad for Alle blodtyper: Alle hovedopskrifter er uden mælk, gluten og sukker. 2/3 dele er vegetaropskrifter. Indeholder skræddersyede varianter til de enkelte blodtyper.

Glutenfri mad uden mælk: Alle opskrifter har også en vegetarvariant.

Mad uden mælk: Indeholder 2/3 dele glutenfri opskrifter og 2/3 dele vegetaropskrifter.

Køb bøgerne her