Mit mælke og glutenfrie basiskøkken

For at gøre det lidt nemmere for dig, som er ny i det gluten- og mælkefrie køkken, har jeg lavet en lille oversigt, der viser, hvilke basisvarer jeg altid har i mit køkken.

Olivenolie

Sojamælk og/eller rismælk

Mandler, solsikkekerner

Sojafløde

Sesamfrø, hørfrø, valnødder

Sardiner og tun på dåse

Rismel (fuldkorns)

Hvide bønner, linser (både grønne og røde)

Majsmel

Kokosolie (en fast olie til stegning)

Pulveriserede psyllium frøskaller (fiberhusk)

Krydderier: f.eks. rosmarin, oregano, karry

Agavesirup, honning

Bouillon (terninger eller urtebouillon)

Xylitol (Birkesød), alternativt rørsukker

Et udvalg af årstidens grøntsager

Flåede tomater, konc. tomatpuré

Frosne grøntsager som ærter og spinat

Tahin og peanutbutter

Frossen frugt som jordbær, blåbær eller hindbær

Tilbage