Dadelguf

Dadelguf
                                                                 
Ingredienser ca. 35 stk.

  • 2½ dl mandler
  • 1½ spsk. kokosolie
  • 10 dadler
  • 1 stor spsk. sirup eller agavesirup
  • 2 spsk. mørk kakao
  • 1 tsk. vanillesukker *

Tilberedning

  1. Blend først mandlerne i en foodprocessor. Tag 3 spsk. mandelmel fra i en skål.
  2. Blend resten af mandelmelet med resten af ingredienserne.
  3. Del dejen i to og rul dem til 2-3 cm tykke ruller. Skær i små stykker. Vend i de 3 spsk. mandelmel.
  4. Skyl kniven, du skærer dem med i koldt vand, så klistrer det ikke så meget.

*Hjemmelavet vanillesukker: 1 dl rørsukker blendes med 1 stang vanille i små stykker

Varianter:

  • Erstat mandlerne med: 1 dl hasselnødder og 1 dl mandler
  • Erstat 10 dadler med: 5 svesker, 3 figner og 7 dadler
  • Kom havregryn i i stedet for mandler (muligvis lidt mere end 1 dl)

Tilbage