Min korte sygehistorie

I store dele af mit liv har jeg lidt af infektioner bl.a. mellemørebetændelse, halsbetændelse, kronisk bihulebetændelse, men også trigeminus neuralgi, migræne og hård mave har fyldt meget i mit liv. Det var først da jeg var 30, at jeg blev opmærksom på sammenhængen mellem mine gener og mejeriprodukter. Jeg har siden så at sige levet uden og har fået det betydeligt bedre, f.eks. er mine migræneanfald pr. måned reduceret fra ca. 12 dage til højst 1 dag samtidig er alle infektioner forsvundet. Min mave fungerer også fint nu. Mit medicinforbrug er så at sige lig nul (jeg bruger ganske lidt migrænemedicin), hvor jeg før både fik antibiotika, epilepsimedicin, muskelafslappende, smertestillende og migrænemedicin.
Da jeg jo er vild med mad, som indeholder netop f.eks fløde og smør, har jeg skabt 2 mælkefrie kogebøger med masser af opskrifter på retter, der typisk indeholder mejeripodukter, den sidste kogebog også glutenfri.
Jeg er lykkelig for at mit arbejde med at lave sunde, velsmagende retter nu kan komme min næste til gode med kogebøgerne "Mad uden mælk" og "Glutenfri mad uden mælk". 
Bøgerne henvender sig til alle, som har lyst til enkel, sund mad - altså ikke kun dem, som ikke tåler mælk og mel. Ingredienserne er velkendte og kan købes i de fleste dagligvarebutikker.

Jeg bliver bedre og bedre til at mærke efter, hvad min krop har brug for... og en lang række skønne bøger om ernæring og sundhed har gennem årene både inspireret og inspirerer mig.
Jeg er SÅ motiveret til at lave mad, som er godt, nærende og sundt for mig… Det betyder en del vegetarmad og retter med lyst kød eller fisk og så elsker jeg at bage lækre brød. Jeg bager speltbrød og glutenfrie brød. Opskrifterne på min website er uden mælkeprodukter og hvedemel og flere er også uden gluten.

Jeg både tilbereder og spiser min mad med kærlighed...
Jeg håber, at kunne inspirere min næste...

Kærlig hilsen Signe Lykke

Tilbage