Kommende foredrag

Glumsø, 2017 (dato kommer) 19.00-21.00 Under "Den alternative aftenskole i Næstved. Sted Glumsø Kro, Storegade 2, Glumsø. Køb billet her.

Glumsø, 2017 (dato kommer) 19.00-21.00 Under "Den alternative aftenskole i Næstved. Sted Glumsø Kro, Storegade 2, Glumsø. Køb billet her.

Foredrag: Kost og velvære - efter Signe

Jeg holder foredrag med fokus på:
Livskvalitet og sund, enkel, nærende mad efter din blodtype. Jeg fortæller min egen historie; om hvordan jeg i store dele af mit liv har været syg med mange smerter, både fysiske og psykiske, og om hvordan, jeg har spist mig rask. Jeg berører områder som basismad, allergier, intolerancer. Jeg fortæller, hvorfor jeg mener, det er en god ide at begrænse eller undgå hvede, mælk og sukker. Og hvorfor det er så vigtigt med nærende mad og hvilken stor forskel, det kan gøre for dig og din familie.

Kærligst, Signe Lykke

Du kan kontakte mig her

Workshop: Spis efter din blodtype

Der er mange, der ikke ved det, men det kan faktisk gøre en kæmpe forskel at spise efter sin blodtype. F.eks. har blodtype A det bedst på vegetarkost, hvorimod blodtype 0 trives på en kost bestående af godt kød og grøntsager. Ingen af disse trives på mælkeprodukter, det gør blodtype B til gengæld. Vi er forskellige, og jeg har set fantastiske resultater med mine klienter, som har fulgt en kost efter deres blodtype.

Jeg tilbyder nu åbne workshops, hvor du har muligheden for, at finde ud af hvilken mad, der vil være den bedste for dig - ifølge din blodtype.

Jeg gør det på en lavpraktisk måde, og du får værktøjer og hjælp til at kreere:

  • Idéer til morgenmad
  • Idéer til frokost
  • Idéer til aftensmad
  • Samt nogle gode og sunde idéer til mellemmåltider. 

Du bliver inspireret til, hvordan du kan implementere vanerne hjemme hos dig og din familie.
Efter endt workshop kan du begynde vejen mod et bedre liv med rigtig brændstof på din krop, ligeså snart du kommer hjem. 

Jeg tilbyder disse workshops fordi jeg så gerne vil inspirere flere mennesker og fordi mange finder det uoverskueligt at skulle sætte sig ind i at spise efter sin blodtype helt alene.

Hvis du ikke kender din blodtype, så tester vi dig inden vi starter for 150 kr.

En workshop er i tidsrummet 10.00-16.00 og vil ligge en lørdag eller søndag.

Pris: 1.400 kr. pr. person inkl. moms.

Hvis du er interesseret, så send mig en mail på signe@signelykke.com og betal via MobilePay 26833690 eller via bankoverførsel. Du modtager detaljer efter bestilling.

Jeg glæder mig meget til at inspirere dig.

Kærligst Signe Lykke

Du kan kontakte mig her